Elementenbad

Polyfaser is naast haar indrukwekkende assortiment Monoblok zwembaden tevens marktleider op het gebied van de zogeheten “vrije vorm zwembaden”. Vrijwel elke maat in elk gewenst model behoort tot de mogelijkheden, uw wens telt, al meer dan 40 jaar.
Speciaal ontwikkeld en bijzonder geschikt voor hotels, campings, saunacomplexen, vakantieparken en andere openbare gelegenheden.

    We onderscheiden 2 typen:

  • Lineair, het bad wat uitgerust wordt met skimmers
  • Exclusief, het meest luxueze bad denkbaar, voorzien van een professionele overloopgoot.

De productie van de ‘losse’ elementen bestaat uit het handmatig lamineren van hoogwaardig polyester hars en glasvezel. Alleen daardoor kan de beste kwaliteit en stevigheid gegarandeerd worden. In grote ovens worden de geproduceerde elementen 48 uur uitgehard. Elk element ondergaat, alvorens de fabriek te verlaten, een strenge kwaliteitscontrole. Alleen de beste kwaliteit gaat op transport.

Het transport en de volledige montage (elementen, wanden en bodem) wordt verzorgd door fabrikant Polyfaser zelf. Op de bouwplaats worden alle uitsparingen voor de inbouwdelen door de Polyfaser specialisten voorzien. Vooraf wordt een productietekening aangeleverd waarop de exacte samenstelling en maatvoeringen van de elementen te zien zal zijn. Het enige wat voorbereid dient te worden is het ‘gat’ en het vlakke, waterpas liggende, betondek.

Nadat Polyfaser de montageklus heeft geklaard, dient er rondom aangevuld te worden en kan het zwemparadijs naar wens worden afgebouwd. Polyfaser elementbaden; groot, klein, diep, rond, vierkant of grillig van vorm, voor elke situatie en wens krijgt u de mooiste oplossing voor het mooiste zwemparadijs in de beste kwaliteit!
 

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.