EVA LED verlichting

Zwembadverlichting vervangen, geen prettig werk, in een situatie waar de verlichting veel gebruikt wordt echter een aantal malen per jaar noodzakelijk. Mede daardoor blijft de vraag naar LED verlichting (aanzienlijk meer branduren) explosief groeien, natuurlijk ook vanwege het energiezuinige karakter als ook de vele fraaie kleurmogelijkheden.

De EVA Optic LED lampen zijn de best presterende LED onderwaterlampen op de huidige markt, in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. EVA Optic onderwaterverlichting is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, welke speciaal zijn ontwikkeld met de allernieuwste highpower multichip LED technologie.

De zwaargewicht van deze onderwaterverlichting familie is de EVA Optic A-serie. Met de high-power multichip LED’s en een totaal opgenomen vermogen van slechts 50 Watt streeft deze krachtige lamp de standaard 300 Watt halogeenlampen met gemak voorbij. Leverbaar in diverse sterke kleuren of RGBW.

Enkele andere unieke eigenschappen;

  • De elektronica bevindt zich niet in het armatuur, kan boven de grond in een centrale ruimte worden gemonteerd. Dit maakt het armatuur niet alleen veel minder kwetsbaar, ook onderhoudstechnisch is dit praktischer.
  • Door het unieke ontwerp is de EVA onderwaterlamp absoluut blijvend waterdicht; waterschade aan onderwaterverlichting behoort eindelijk tot het verleden.

U heeft reeds verlichting in uw zwembad en bouwkundige aanpassingen genieten niet de voorkeur? Geen enkel probleem! De EVA Optic LED lamp is met diverse passchijven in nagenoeg elke bestaande nis toe te passen.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.