Inbouwspa’s

Durft ook u bij uw wellness eens wat meer prioriteit te leggen en te zeggen; het had er al kunnen zijn? In drukke tijden denken niet wij alleen, maar ook u en uw gasten na over vormen van ontspanning. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze complete, makkelijk in te bouwen spa’s? Goedgekeurd voor WHVBZ/Vlarem wet- en regelgeving.

Luxe hoeft niet altijd veel tijd, geld en plaats te kosten. Pomaz biedt uit jarenlange ervaring 2 merken inbouwspa’s aan, te weten Riviera Pool en Iberspa.

Riviera Pool spa’s, mooie lijnen met een strak design. Ergonomisch gevormde zitplaatsen met uitgebreide en doordachte massage mogelijkheden. Want het gaat niet om het aantal inspuiters, het gaat om de massage en techniek die erachter zit. Het binnenbad is vervaardigd uit hoogwaardig sanitairacryl. Glanzend, glad, gemakkelijk te reinigen, resistent tegen ieder weertype, veel chemicaliën, cosmetica, roet- of andere luchtvervuiling en extreem UV-stabiel. U kunt het acryl zelfs polijsten, waardoor de spa er ook na vele jaren nog als nieuw uitziet.

Iberspa inbouwspa’s worden compleet geleverd als ingerichte spa voorzien van watermassage, luchtmassage en verlichting. Dankzij het brede aanbod wordt de wens van de exploitant of uitbater vaak ingevuld.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.