In navolging op het succes van vorig jaar vindt op 16 februari een nieuwe editie plaats van Pomaz Live! Tijdens deze live show, voor de professionals uit de openbare zwembadmarkt, kunt u onze producten ervaren, testen en beoordelen. Iets wat praktisch vaak niet mogelijk is. Laat u uitgebreid informeren over zwembaden, componenten en zwembadtechniek en maak kennis met enthousiaste fabrikanten en productspecialisten.

Investeer een dag in uzelf en laat u inspireren.
Ontmoet nieuwe contacten en deel uw inzichten met professionals.
Want …er is meer! Samen kunnen we meer halen uit de zwembadmarkt.

Mis het niet en meld uzelf en uw collega’s alvast aan. U maakt dan tevens kans op 3 Velaqua trainers!

pomaz-live-2017

Bestel tijdig uw kaarten!

Pomaz Live vindt plaats op donderdag 16 februari 2017 bij De Warande te Oosterhout, van 10.00 tot 17.00 uur. Om zeker te zijn dat u plaats heeft in de diverse lezingen kunt u hier uw GRATIS toegangsbewijs reserveren. U maakt dan tevens kans op 3 Velaqua trainers!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Straat & huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoon

Uw e-mail

Aantal personen

 

Partners aanwezig tijdens Pomaz Live

pomaz-live-2017-partners

 

Wat maakt Pomaz Live 2017 de moeite van het bezoeken waard?

In de bijna 40 jaar dat we bestaan hebben wij als toeleverancier van zwembadcomponenten veel geleerd over zwembaden en de techniek erachter. Veel eigen kennis en ervaring opgedaan, wat buiten een breed assortiment en hoge voorraad/servicegraad ook een belangrijk deel van ons bestaansrecht en succes is. Dat beseffen wij maar al te goed, daarom investeren wij daar ook structureel in. Die kennis dragen wij vervolgens weer graag over aan onze klanten, om zo een goed en betrouwbaar product te kunnen garanderen.

Om die kennisbehoefte in te vullen zoeken wij altijd naar zoveel mogelijk momenten en kansen om kennis op te doen. Daarbij zoeken wij vaak de fabrikant alsook de diverse gekende beurzen op, beiden over heel Europa verspreid. Daar gaan we in gesprek met andere specialisten, worden vragen beantwoord en leren we branchegenoten kennen, ook niet onbelangrijk. Hetgeen wij echter in bijna altijd missen is de praktijk, het product in werking, daar waar het eigenlijk om gaat. Dat is in onze branche helaas vaak zo, immers een groot zwembad met water en een beursvloer is niet de meest gelukkige combinatie. Elke beurs is dus voornamelijk gericht op contacten, met het product ‘droog’ erbij. Wij vinden dat een groot gemis. Wij missen de praktijk, het raakvlak met het water, letterlijk en figuurlijk.

Om die reden organiseren wij Pomaz Live. Omdat wij het product in praktijk willen brengen en laten zien. Daar waar het gebeurt, daar waar het om gaat. En bij de Warande gebeurt het, zonder enige twijfel. Alleen de locatie is reeds uw tijd en het bezoeken waard.
Wij kijken uit naar de samenwerking met de Warande en bedanken hen nu reeds voor de gastvrijheid.

Wij zijn ervan overtuigd dat we u veel interessants gaan laten zien. U kunt spreken met diverse fabrikanten en collega vakgenoten, u kunt veel producten in praktijk zien, we informeren en enthousiasmeren u graag met diverse lezingen/presentaties. De komende tijd zullen wij met regelmaat een update geven over wat en wie er zoal te zien is, houd hiervoor onze Facebook site in de gaten.

Pomaz Live vindt plaats op donderdag 16 februari 2017 van 10.00 tot 17.00 uur bij De Warande te Oosterhout.

Hopelijk tot ziens bij Pomaz Live 2017 !

 

Recreatieoord de Warande

In september 2015 opende het vernieuwde Recreatieoord de Warande haar deuren. Naast de 3 buitenzwembaden, lig- en speelweide met speeltuin, beschikt het recreatieoord nu ook over een 50m-sportbad, 25m-instructiebad en een 15m-doelgroepenbad.

Door de ideale afmetingen en temperatuur van het sportbad is het complex ook uitermate geschikt voor het organiseren van grote kampioenschappen zoals een regionaal of nationaal kampioenschap. Boven de 18 graden Celsius kunnen de dakpanelen van het sportbad open en ook en de zijwanden naar het buitenpark kunnen geopend worden. Buiten het zomerseizoen staat Recreatieoord de Warande in het teken van een divers en uitdagend zwemaanbod bestaande uit een groot aantal aquasporten (voor volwassenen en kinderen), zwem ABC, baby-dreumes-peuter zwemlessen vele banen en recreatieve zwemmogelijkheden.

Deze complete locatie met een unieke combinatie van binnen en buiten, maakt Recreatieoord de Warande de trots van de regio!

 

Impressie Pomaz Live 2016.