KOM OP DONDERDAG 18 FEBRUARI
NAAR POMAZ PRODUCTEN IN ACTIE
WANT HIER IS MEER TE BELEVEN

leeghwater

Op donderdag 18 februari van 13.00 tot 19.00 uur presenteert Pomaz een grote live productpresentatie. Deze dag zal plaatsvinden op een bijzonder inspirerende locatie, het Leeghwaterbad in Purmerend, één van de meest innovatieve baden die ons land rijk is.

In tegenstelling tot de beurzen die u gewend bent staat dit event helemaal in het teken van live performances op “de werkvloer”. Bodemzuigers, verlichting, ontvochtigers en veel meer innovatieve producten die Pomaz voert worden de gehele dag door u aan de tand gevoeld, besproken en beoordeeld. Want wij willen kennis en inzichten delen en samen met u de markt versterken.

De hele dag zijn er demonstraties en clinics van de diverse merken. Uiteraard zijn er veel productspecialisten die uw vragen kunnen beantwoorden en u kunnen adviseren.

Als klap op de vuurpijl wordt onder de bezoekers een Dolphin Wave 300XL verloot ter waarde van bijna € 9.000,00 (exclusief BTW). Het enige wat wij daarvoor vragen is dat u zich vooraf aanmeldt (link) en u op de dag zelf aanwezig bent.

BESTEL TIJDIG UW KAARTEN
Om zeker te zijn dat u plaats heeft in de workshops en masterclasses (én deelneemt in de loterij) kunt u hier uw toegangsbewijs reserveren.

 

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Straat & huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoon

Uw e-mail

Aantal personen