• Pomaz showroom


  Een plek die alle productkennis en ervaring op het gebied van zwembaden bijeen brengt.
  Hier vindt u de allernieuwste producten gepresenteerd en kunt u zich onbeperkt laten informeren over de laatste trends en ontwikkelingen.
  https://pomaz-openbaar.nl/showroom/

 • Testcase AFM / APF / ACO / UV desinfectie


  Bad Hesselingen, Meppel
  Bad Hesselingen, Meppel
  https://pomaz-openbaar.nl/443/

 • Daisy waterbehandeling / AFM


  Wij gaan voor een betere water- én luchtkwaliteit in openbare zwembaden. AFM en Daisy maken dat mogelijk, de praktijk bewijst het.
  Een totaalconcept waarbij verschillende producten worden gecombineerd in één waterbehandelingsysteem.
  https://pomaz-openbaar.nl/daisy/

 • EVA LED verlichting


  Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, welke speciaal zijn ontwikkeld met de allernieuwste highpower LED technologie.
  Zwembadverlichting vervangen, geen prettig werk, in een situatie waar de verlichting veel gebruikt wordt echter een aantal malen per jaar noodzakelijk. Mede daardoor blijft de vraag naar LED verlichting (aanzienlijk meer branduren) explosief groeien, natuurlijk ook vanwege het energiezuinige karakter als ook de vele fraaie kleurmogelijkheden.
  https://pomaz-openbaar.nl/eva-led/

 • Velaqua trainer


  De enige drijvende ‘Aquabike’ zonder pedalen. Dit onzinkbare product is ideaal voor sportieve, recreatieve en minder valide gebruikers.
  Een kwalitatieve ‘Aquabike’ voor vele wateroefeningen; aerobic, fitness, welzijn, lichamelijke gezondheid, relaxen en functionele revalidatie.
  Introductie- instructievideo: https://youtu.be/jIYMAUHuYbw
  https://pomaz-openbaar.nl/velaqua/

 • Dolphin professionele bodemreinigers


  Deze intelligente, automatische bodemzuigers kunnen u een flinke tijdsbesparing opleveren.
  Uitermate geschikt en handelbaar voor de reiniging van professionele zwembaden.
  https://pomaz-openbaar.nl/dolphin/

 • Zwembad toebehoren


  Of het nu gaat om een badmeesterstoel, startblok voor een wedstrijd zwembad, drijflijn, gootrooster of de babydobber. Wij hebben het in ons assortiment.
  Pomaz bestaat inmiddels al meer dan 35 jaar en heeft in deze periode het grootste en meest actuele assortiment samengesteld. Of het nu gaat om een badmeesterstoel, startblok voor een wedstrijd zwembad, drijflijn, gootrooster of de babydobber. Wij hebben het in ons assortiment.
  https://pomaz-openbaar.nl/zwembad-toebehoren/

 • Inbouwspa’s


  Luxe hoeft niet altijd veel tijd, geld en plaats te kosten. Pomaz biedt uit jarenlange ervaring 2 merken inbouwspa’s aan.
  Luxe hoeft niet altijd veel tijd, geld en plaats te kosten. Pomaz biedt uit jarenlange ervaring 2 merken inbouwspa’s aan, te weten Riviera Pool en Iberspa.
  https://pomaz-openbaar.nl/inbouwspas/

 • Elementenbad


  Polyfaser is naast haar indrukwekkende assortiment Monoblok zwembaden tevens marktleider op het gebied van de zogeheten “vrije vorm zwembaden”.
  Vrijwel elke maat in elk gewenst model behoort tot de mogelijkheden, uw wens telt, al meer dan 40 jaar. Speciaal ontwikkeld en bijzonder geschikt voor hotels, campings, saunacomplexen, vakantieparken en andere openbare gelegenheden.
  https://pomaz-openbaar.nl/elementenbad/

 • Filter- en pomptechniek


  Wij leveren en beheersen een complete en doordachte filtertechniek, van professionele zwembadpomp tot kwalitatief polyester hoogbedfilter.
  Fiberplast Public hoogbed filter
  https://pomaz-openbaar.nl/filtertechniek/

 • Polyfaser stoomcabines


  Wat voor een inbouwspa geldt geldt ook voor een stoomcabine, meer en toegankelijke wellness voor uw bezoekers.
  Topkwaliteit van fabrikant Polyfaser, leverbaar in vele uitvoeringen, standaard leverbaar in 5 kleuren.
  https://pomaz-openbaar.nl/stoomcabines/

Waarom Pomaz?

Pomaz is leverancier van Nederlands’ grootste en meest actuele assortiment aan zwembadcomponenten. Wij zijn gedreven, hebben lol in ons vak en delen graag onze kennis en inzichten. Door onze passie voor het vak kijken wij al die tijd al nieuwsgierig over uw schouder mee. Omdat we veel op locatie zijn, de plek waar het gebeurt, durven we te zeggen dat we weten wat er speelt.

Daarom herkennen wij de kansen en uitdagingen bij openbare zwembaden, hotelbaden, sauna’s en wellness. En wanneer u nadenkt over de mogelijkheden met betrekking tot het optimaliseren van uw bad en het zwemplezier van uw bezoekers willen wij daar graag over meedenken. In oplossingen, welteverstaan.